En aquest apartat trobareu la normativa impulsada pel Departament, en les diferents fases de tramitació i amb la documentació tècnica corresponent.

Actualització: contínua.

Format de les dades: PDF, XLS i DOC.

Relació de propostes normatives amb rang de llei o reglament que se sotmeten a consulta pública, amb caràcter previ a la seva elaboració, per tal que les persones i organitzacions potencialment afectades puguin donar la seva opinió sobre:

  1. Els problemes que es pretenen solucionar amb la iniciativa.
  2. La necessitat i oportunitat de la seva aprovació.
  3. Els objectius de la norma.
  4. Les possibles solucions alternatives reguladores i no reguladores

 → Projecte de modificació del Decret 5/1998 , de 7 de gener, sobre l'activitat de guia de turisme  pdf icon [19 KB ]

Document de consulta pública del projecte. Les aportacions s'han de fer arribar a través de la bústia de correu cqc.turisme.empresa@gencat.catEl termini de consulta finalitza el 15 d'abril de 2017.

  

 → Projecte de decret per la regulació dels establiments amb risc d’accidents greus i la seva implantació urbanística en el territori  pdf icon [19 KB ]

Document de consulta pública del projecte. Les aportacions s'han de fer arribar a través de la bústia de correu bustiaplanificacio.emo@gencat.catEl termini de consulta finalitza el 8 de març de 2017.

 

 → Projecte de decret pel qual es regula la Comissió per a la Facilitació de l'Activitat Econòmica i el seu consell assessor  pdf icon [37,4 KB ]

Document de consulta pública del projecte. Les aportacions s'han de fer arribar a través del formulari de contacte de Canal Empresa. El termini de consulta va finalitzar el 12 de gener de 2017.

 

Data d'actualització:  03.05.2017