• Inici
  • El Departament d'Empresa i Ocupació renova el web

El Departament d'Empresa i Ocupació renova el web

El nou disseny responsiu permet l'accés des de tots els dispositius, telèfons, tauletes i ordinadors.

Pàgina d'inici del nou web

Pàgina d'inici del nou web

El web del Departament d'Empresa i Ocupació s'ha redissenyat per facilitar l'accés multicanal i multidispositiu. És a dir, s'hi pot accedir des de tot tipus de dispositius: ordinador de taula, telèfons intel·ligents, tauletes de diferents sistemes... El portal s'ha dissenyat i construït seguint les premisses de la normativa de desenvolupament web publicada pel Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) relativa al compliment dels estàndards W3C, del disseny web responsiu (el que en anglès es coneix per responsive design) i de web únic (one web).

La transformació del web és el resultat de l'aplicació de l'Acord de Govern d'aprovació de criteris corporatius de la Generalitat, que es va impulsar des de la Direcció General d'Atenció Ciutadana i Difusió a principis d’any. El primer portal en adaptar-se al nou disseny va ser gencat.cat, i posteriorment ho han anat fent els webs dels departaments de la Presidència, Salut i Interior.

Principals novetats

  • Disseny adaptatiu: El web és accessible des de qualsevol dispositiu, ja sigui un ordinador, una tauleta o un telèfon mòbil. Tota la informació està disponible per a tots els tipus d'usuaris en qualsevol moment ja que els continguts i l'estructura s'adapten per ser visibles i llegibles per a tots els dispositius.

  • Reorganització de la informació: Els continguts s'han organitzat de forma dinàmica i centrada en l'usuari amb l'objectiu d'esdevenir una plataforma de serveis.

  • Nou espai d'actualitat: Amb les darreres notícies i reportatges que afecten la població en els àmbits gestionats pel departament.

  • Nova pàgina d'inici: S'ha replantejat d'acord amb els principis del disseny adaptatiu i la informació centrada en l’usuari, amb més  preponderància del cercador, l'actualitat i els tràmits, així com els continguts més consultats.

  • Integració per facilitar la difusió per xarxes socials.
Data d'actualització:  07.10.2015