Sessions participatives de treball (a escollir segons inscripció prèvia)

ENS Proposem

Propostes per avançar cap a un ecoturisme de 4 estacions

T'agradaria contribuir a la identificació d'elements clau i fer propostes concretes per avançar cap a un ecoturisme ben gestionat durant tot l'any a Catalunya?

Es generarà un document de propostes que partirà d'una iniciativa generada en el sí de la Taula d'Ecoturisme a Catalunya.

Destinataris: Orientat principalment a tècnics i representants de destinacions  (turisme, desenvolupament local i espais naturals); entitats i associacions d'empreses, i tots aquells professionals que vulguin compartir una visió estratègica, però alhora d'iniciatives concretes per consolidar un ecoturisme de qualitat al llarg de tot l'any.

ENS Connectem

Connecta Ecoturisme: ¿Què necessitem per a la creació d'experiències col·laboratives d'ecoturisme entre empreses i destinacions?

Vols conèixer altres empreses i destinacions que com tu volen cooperar per a crear productes i serveis més elaborats i competitius? Vols expressar com a empresa o destinació què necessites dels teus possibles col·laboradors (agències de viatges, empreses de serveis, etc.) per tal de crear i consolidar experiències col·laboratives d'ecoturisme a Catalunya?

Treballarem en generar un decàleg dels principals requisits que demanda una agència de viatges receptiu a Catalunya per tal de consolidar experiències col·laboratives d'ecoturisme; així com els requisits de les pròpies empreses de serveis.

Destinataris: Orientat sobretot a professionals d'agències de viatges receptius, touroperadors i DMC (Destination Managament Companies); a empreses i entitats que ofereixen serveis d'ecoturisme (activitats, allotjament, transport, etc.) amb certa experiència en el sector; i a gestors de destinacions (turisme i espais naturals) amb ganes de fer un salt endavant i disposar en els seus territoris d'experiències col·laboratives en ecoturisme.

ENS Projectem

Intel·ligència de mercat i comercialització d'experiències d'ecoturisme

Vols millorar la comercialització dels teus productes ecoturístics a partir de conèixer diversos exemples d’interès? Vols avaluar els teus productes i serveis (com empresa i/o destinació) i saber si estan alineats amb els principis del turisme sostenible?

A iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme, es donaran a conèixer tendències i dades de mercats interessants, s’avaluaran de manera interactiva els vostres productes i serveis d’ecoturisme, i finalment es seleccionaran 5 grans accions que podem fer a Catalunya per donar suport a la comercialització d’experiències ecoturístiques durant tot l’any.

A iniciativa de l’Agència Catalana de Turisme, es donaran a conèixer tendències i dades de mercats interessants, es reflexionarà sobre si els productes d’ecoturisme existents estan complint els paràmetres de competitivitat del sector i, finalment, plantejarem conjuntament accions que es poden fer a Catalunya per donar suport a la comercialització d’experiències ecoturístiques durant tot l’any.

Destinataris: Orientat sobretot a professionals d’empreses i destinacions que comercialitzin productes i experiències d’ecoturisme.

Data d'actualització:  04.10.2019