• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Dimecres 23 d'octubre

RECEPCIÓ

9.00 h Acreditacions del assistents


AUDITORI

9.30 h INAUGURACIÓ OFICIAL

             Sr. Lluís Soler, alcalde de Deltebre

    Sra. Noemí Llauradó, presidenta de la Diputació de Tarragona

    Sr. Xavier Pallarés, delegat del govern a les Terres de l'Ebre

     

     INTRODUCCIÓ AL FÒRUM I PAS A LA PRIMERA PONÈNCIA

     Sr. Octavi Bono, director general de Turisme, Generalitat de Catalunya


10.00 h Ponència Marc: Ecoturisme tot l'any? Les 5 claus d'un relat que es repeteix

      Sra. Montse Ballbè, Obaga, empresa de guiatges de natura


10.30 h Balanç NaturCAT2020: accions conjuntes per avançar cap a un ecoturisme de qualitat i sense temporades

      Sra. Carme Rubió, subdirectora general de Desenvolupament Turístic Territorial
      Sr. Xavier Cazorla, expert en ecoturisme, Taula d'Ecoturisme a Catalunya


11.00 h Les 4 estacions de la natura: oportunitats pel gaudi dels espais naturals a Catalunya

      Sra. Maria Pery, cap del servei d'Espais Naturals Protegits


11.30 h Pausa-Cafè


12.00 h Taula de Debat: 

OBERT PER VACANCES: Solucions per a fer viables tot l'any serveis i equipaments d'ecoturisme

Moderadora: Sra. Marta Farrero, directora del Patronat de Turisme Diputació de Tarragona

Sr. Ricard Losarcos, Fundació Catalunya-La Pedrera
Sr. Ismael Escot, Kayak Lanzarote, Club de Producte Turístic de la Reserva de la Biosfera de Lanzarote
Sra. Montse Callau, Delta de l'Ebre Ecoturisme
Sr. Rafael Bergua, fundador projecte Zona Zero, Aínsa (Sobrarbe)


13.00 h Taula de Debat: 

COMUNICAR ECOTURISME 365 DIES: Missatges que promouen destins i contribueixen a una bona gestió

Moderador:  Sr. Francesc Mauri, meteoròleg  i presentador de TV3 i Catalunya Ràdio

Sra. Beth Cobo, directora de Trescàlia, agència de viatges CETS (La Garrotxa)
Sr. Rafael Lopez-Monné, geògraf comunicador i professor de la URV
Sra. Ana Alonso, directora de comunicació d'Escapada Rural
Sr. Daniel Gutiérrez, Kiribatis comunicació


14.00 h Dinar col·lectiu de Cuina del Delta de l'Ebre (inclòs amb la inscripció)


16.00 h SESSIONS PARTICIPATIVES DE TREBALL (a escollir segons inscripció prèvia)

SALA HALL

ENS Proposem: PROPOSTES PER AVANÇAR CAP A UN ECOTURISME DE 4 ESTACIONS

T'agradaria contribuir a la identificació d'elements clau i fer propostes concretes per avançar cap a un ecoturisme ben gestionat durant tot l'any a Catalunya?


SALA AUDITORI 1

ENS Connectem: CONNECTA ECOTURISME: REQUISITS PER LA CREACIÓ D'EXPERIÈNCIES COL·LABORATIVES D'ECOTURISME ENTRE EMPRESES I DESTINACIONS

Vols conèixer altres empreses i destinacions que com tu volen cooperar per a crear productes i serveis més elaborats i competitius? Vols expressar com a  empresa o destinació què necessites dels teus possibles col·laboradors (agències de viatges, empreses de serveis, etc.) per tal de crear i consolidar experiències col·laboratives d'ecoturisme a Catalunya?


SALA AUDITORI 2

ENS Projectem: INTEL·LIGÈNCIA DE MERCAT I COMERCIALITZACIÓ D'EXPERIÈNCIES D'ECOTURISME

Vols millorar la comercialització dels teus productes ecoturístics a partir de conèixer diversos exemples d'interès? Vols avaluar els teus productes i serveis (com empresa i/o destinació)  i saber si estan alineats amb els principis del turisme sostenible?


19.00 h  Recorregut amb vaixell per l'Ebre (sortida i retorn al Centre Fluvial del Delta). Opcional.


21.00 h Sopar col·lectiu (No inclòs amb la inscripció. Cost a càrrec de cada assistent). Opcional.