Vídeo entrevista al director general de Turisme

Vídeo presentació ponent Héctor Ceballos Lascuráin

Guia ecoturisme

Conèixer, gaudir, observar, aprendre, conservar… són activitats ecoturístiques que es poden fer en els nombrosos i variats espais naturals de Catalunya.

Informació relacionada

Guia d'ornitologia

La península Ibèrica és un dels pols de biodiversitat d'Europa, i Catalunya n'és una de les parts més diverses. Quant als ocells, és un indret on trobem espècies exclusives —o gairebé— del continent.

Informació relacionada

Mapa guia ecoturisme

Les destinacions imprescindibles de l'ecoturisme a Catalunya.

Marca d'Ecoturisme de l'Agència Catalana de Turisme

Missatge per afiliar-se a la marca d'ecoturisme.

Si ets un professional de l'ecoturisme i vols formar part d'un projecte integrador i participatiu, afilia't a la Marca d'Ecoturisme de l'Agència Catalana de Turisme.

Informació relacionada

Decàleg dels professionals de l'ecoturisme

Al marc del Fòrum, un grup de professionals van redactar un document que recull diverses propostes relacionades amb la millora continua del sector. Amb la intenció de fer més que un document, una declaració d'intencions, el posen a l'abast dels agents públics i privats que finalment seran els que hauran d'assolir els compromisos corresponents per consolidar l'ecoturisme a Catalunya.

Decàleg dels professionals de l'ecoturisme

Turisme sostenible

Informe reptes de l'ecoturisme

Quins són els reptes pendents de l'ecoturisme des del punt de vista de l'usuari? El Fòrum ENS va donar resposta a certes qüestions en relació al gaudi del nostre patrimoni ecoturístic. Gràcies a la col·laboració dels patronats de turisme de les quatre províncies, un grup de bloggers de viatges van compartir les experiències viscudes uns dies abans arreu del territori català. En aquest informe us traslladem les seves interessants reflexions.

Informe conclusions blogtrips d'ecoturisme a Catalunya

Descoberta del Delta de l'Ebre, l'altra Camarga

Emès pel canal de televisió francès TF1, aquest reportatge sobre el parc natural de les Terres de l'Ebre ha comptat amb la col·laboració de l'Agència Catalana de Turisme i del Patronat de turisme de la Diputació de Tarragona - Terres de l'Ebre. Esdevé una peça d'alt impacte mediàtic que reforça el missatge de destinació sostenible, com millorar la desestacionalització ecoturística amb productes diferenciats i donant valor a la natura.

 

 

Informació relacionada

Data d'actualització:  02.12.2019