• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya

Els propers 23 i 24 d'octubre, Deltebre acollirà el II Fòrum d'Ecoturisme, Natura i Sostenibilitat a Catalunya, la trobada biennal de referència dels professionals de l'ecoturisme a Catalunya, impulsada per la Generalitat de Catalunya a través de la seva Taula d'Ecoturisme.

La temàtica d'aquesta edició 2019 serà "Ecoturisme tot l'any". Com podem fer per què l'ecoturisme sigui una opció durant tot l'any? Com podem impulsar el desenvolupament de productes que afavoreixi la diversificació, la desestacionalització, la desconcentració i que augmenti la despesa perquè es pugui treballar a les destinacions durant tot l'any?

Si ets un/a professional amb vinculació al turisme de natura responsable, el II Fòrum d'Ecoturisme és el teu punt de trobada. Reserva't aquestes dates i vine a compartir, debatre, aprendre i gaudir al Delta del Ebre.


Edició 2017


El I Fòrum ENS es va celebrar del 18 al 19 d'octubre de 2017 al Centre de Cultura i Natura Can Trona de la Vall d'en Bas (la Garrotxa). Hi van assistir prop de 200 professionals vinculats a aquest sector que van participar en les més de 35 ponències, diferents sessions de treball i sortides de camp. Aquesta primera edició va servir per posar les bases del primer decàleg pels professionals de l'ecoturisme a Catalunya. Aquest document va comptar amb les aportacions i les visions dels experts, professionals, usuaris, administracions públiques que van participar aquells dies en el Fòrum.

 

II Fòrum ENS
23 i 24 d'octubre de 2019
Centre Fluvial del Delta, Deltebre

Les inscripcions s'obriran properament (places limitades)

Us anirem informant de tots els detalls sobre aquest esdeveniment

Blog del Fòrum

Conèixer, gaudir, observar, aprendre, conservar… són activitats ecoturístiques que es poden fer en els nombrosos i variats espais naturals de Catalunya.

Informació relacionada

La península Ibèrica és un dels pols de biodiversitat d'Europa, i Catalunya n'és una de les parts més diverses. Quant als ocells, és un indret on trobem espècies exclusives —o gairebé— del continent.

Les destinacions imprescindibles de l'ecoturisme a Catalunya.

Missatge per afiliar-se a la marca d'ecoturisme.

Si ets un professional de l'ecoturisme i vols formar part d'un projecte integrador i participatiu, afilia't a la Marca d'Ecoturisme de l'Agència Catalana de Turisme.

Informació relacionada