Ens activem! Descoberta de la Garrotxa (en vehicle col·lectiu)

Aprofitant l'entorn privilegiat on s'ubica Can Trona a la Garrotxa, es visitaran projectes, activitats guiades i iniciatives empresarials d'interès per al col·lectiu de professionals en ecoturisme a Catalunya. Heu d'escollir una de les activitats, i deixar-vos seduir per aquesta terra que ens acull, referent en ecoturisme, per gaudir a la vegada que aprenem, compartim i ens coneixem una mica millor.

5 activitats (a escollir-ne 1)

Integració paisatgística en espais naturals

L'estudi d'arquitectura RCR arquitectes va guanyar fa uns mesos el premi Pritzker, considerat com el premi Nobel en matèria d'arquitectura. RCR té obra visitable arreu de la Garrotxa. Amb aquesta visita, coneixerem una de les seves obres adequades a l'entorn natural, el restaurant guardonat amb 2 estrelles Michelin Les Cols i el seu estudi d'arquitectura "Espai Barberí".

Núm. màxim de persones: 25
Durada: 2h

Visita de l'estudi del despatx RCR Arquitectes

Visita de l'estudi del despatx RCR Arquitectes

El cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

La Fageda d'en Jordà, una de les 28 reserves naturals del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, creix sobre una colada de lava del volcà Croscat que s'estén pels municipis de Santa Pau, Olot i les Preses. Durant la visita s'explicaran les accions que s'estan duent a terme per desfreqüentar aquest espai tan sensible i es podran conèixer algunes varietats de flora i fauna que hi habiten.

Núm. màxim de persones: 25
Durada: 1h 30 min

Recorregut per la Fageda d'en Jordà

Recorregut per la Fageda d'en Jordà

Boscos terapèutics

Els boscos madurs són aquells que han estat tan poc afectat per les activitats humanes, que presenten unes característiques íntegres, amb espècies endèmiques i amb distribució molt reduïda. Són un dels ecosistemes més complexes, rics i estables. Amb aquesta activitat, coneixerem els beneficis que tenen aquests sobre la nostra salut.

Núm. màxim de persones: 15
Durada: 1h 30 min

Itinerari terapèutic per un bosc madur

Itinerari terapèutic per un bosc madur

Resseguint les colades de lava

Descobreix com els volcans de l'entorn de Sant Joan les Fonts van dipositar la seva lava a l'espai del Molí Fondo i Boscarró. En aquest indret únic a la comarca de la Garrotxa, es poden observar a simple vista, tres colades de lava que es van dipositar una sobre l'altra en diferents períodes, una antiga pedrera de basalt, una resclosa i els blísters recentment descoberts. Durant la visita es donaran a conèixer dues iniciatives turístiques orientades a la interpretació del territori adreçades al públic familiar: Garrotxa Cultour i JugaParc.

Núm. màxim de persones: 20
Durada: 2h

Les tres colades de lava de Sant Joan Les Fonts

Les tres colades de lava de Sant Joan Les Fonts

Un dia a pagès

La visita comença amb un recorregut per la granja on podrem conèixer de primera mà el procés d'elaboració de la llet ATO Natura, des de la pastura dels animals fins la munyida i el dia a dia d'una granja de vaques. El recorregut finalitza amb una degustació de productes làctis.

Núm. màxim de persones: 25
Durada: 1h 30 min

Granja de vaques Mas La Coromina

Granja de vaques Mas La Coromina