#formacióturismecat 2019

La Direcció General de Turisme i l'Agència Catalana de Turisme organitzen conjuntament un nou programa de cursos formatius: #formacióturismecat.

La formació va adreçada als professionals del sector turístic català amb la voluntat de contribuir a un model de turisme més sostenible i a l'increment de la competitivitat, creant un nou escenari orientat a la cooperació, a la co-creació i a l'aplicació de les possibilitats d'innovació en tots els àmbits i processos de les empreses i entitats turístiques.


Amb la vocació de potenciar aquesta visió i actitud entre els professionals del sector turístic, hem configurat una oferta formativa completa i homogènia al voltant dels àmbits de la innovació, la transformació digital, el màrqueting digital, i la sostenibilitat, oferint quatre itineraris formatius:

  • Itinerari 1: Innovació en producte i servei turístic per donar resposta als reptes actuals en la creació de productes innovadors.
  • Itinerari 2: Transformació digital per facilitar la immersió de les iniciatives turístiques en l'actual dinàmica de transformació digital.
  • Itinerari 3: Màrqueting digital i comercialització per a una òptima utilització de les noves tecnologies com a instrument de màrqueting.
  • Itinerari 4: Sostenibilitat i accessibilitat per reorientar l’activitat turística cap un model més sostenible i responsable.

Guiats per uns excel·lents professionals i formadors, que ens donen les millors garanties, us oferim la possibilitat de conèixer noves tendències i noves oportunitats de negoci. També tindreu l'oportunitat d'obtenir la inspiració necessària per impulsar projectes innovadors i fer treball en xarxa (networking), construint relacions amb persones del sector que poden ajudar a incrementar el volum de negoci i generar notorietat de la vostra entitat o empresa.

Cal destacar que enguany, atesa la difícil situació que pateix el sector amb motiu de la pandèmia derivada de la COVID-19, la formació s’ofereix de forma totalment gratuïta.