Oficina de Turisme de Catalunya a l'Aeroport d'Alguaire

Torna

Carretera N-230 km 14.5 (direcció de l'Alguaire a La Saire) 25125 Alguaire

Envia per correu electrònic icona tancar finestra

* Camps obligatoris

  • Cal introduir el nom
  • El correu no és vàlid
  • Cal validar el test de verificació
  • Envia

Responsable

Sra. Elena Garray i Planes

Càrrec

cap de l'Oficina de Turisme de Catalunya a l'Aeroport d'Alguaire

icona telefon

973 03 27 44

icona accesibilitat

No informat

Observacions

Horari: En funció de la freqüència de vols. L'horari habitual es pot veure modificat per les mesures adoptades per a la reducció de contagis de la COVID-19.

icona amuntAMUNT

Funcions

Informació d'adreces i preus dels establiments turístics i d'altres activitats, serveis o punts d'interès per als visitants.
Informació al turista sobre l'exercici adequat dels seus drets com a usuari dels serveis turístics i rebre, si s'escau, queixes i reclamacions. Tanmateix, han d'oferir informació sobre l'existència del Telèfon del Consumidor i de la Junta Arbitral de Consum de Catalunya.
Distribució de plànols, opuscles i altre material informatiu relatiu a l'oferta turística.
Les oficines de turisme de la xarxa creades i regides per una administració pública poden realitzar reserves d'allotjament, exclusivament, per a la primera nit d'estada, en establiments turístics de la comarca, prèvia sol·licitud de la persona usuària que es personi en els locals de l'oficina, mantenint en tot cas una estricta neutralitat en la seva relació amb el turista, sense fer prevaler cap establiment i respectant en tot moment l'interès de la persona viatgera.

icona amuntAMUNT

Data d'actualització: 25/06/2020