#IdEATE

#IdEATE, projecte europeu per millorar l’ocupabilitat i la formació en el sector turístic en el que hi participa la Direcció General de Turisme.

L’obectiu és desenvolupar un model que ajudi a connectar els principals actors en l'àmbit del turisme (sol·licitants d'ocupació, possibles ocupadors i pimes, centres de formació i administracions públiques) amb l'objectiu de facilitar llocs de treball d'alta qualitat, aprenentatges i pràctiques en el sector turístic de la UE , tot enfortint la imatge de les carreres en el sector turístic a través de la millora i l’adequació de la formació a les expectatives del mercat de treball.

Informació relacionada

  • Sol·licitud de Propostes (RfP), Projecte #IdEATE pdf icon [432,69 kB ]

    L’objecte de la sol·licitud és el disseny, la creació, la implementació i la gestió de l’entorn d’ensenyament virtual de IdEATE  i.e. plataforma digital d’aprenentatge, així com l’App per a iOS i Android.

    Termini: 5pm CET, 12 de març 2017

Land-Sea

“Sostenibilitat del sistema Land-Sea per estratègies ecoturístiques”, projecte europeu en el marc del Programa Interreg Europe, en el que hi participa la Direcció General de Turisme.

L’obectiu és afavorir processos de governança regional més inclusius, eficients i efectius per incrementar la creació de les competències i habilitats institucionals per al desenvolupament d'un sistema sostenible dels ecosistemes, capaç de preservar els hàbitats naturals i estimular les estratègies territorials d'ecoturisme.

MEDCYCLETOUR

El projecte MEDCYCLETOUR té com a objectiu fomentar polítiques de desenvolupament sostenible que permetin un ús més eficient dels recursos naturals i el patrimoni cultural de las zones marítimes i costaneres. Es pretén promocionar el turisme en la seva modalitat més sostenible i responsable, permetent el desenvolupament  de la franja costanera de l’Àrea Mediterrània. 

La Ruta del Mediterrani (Eurovelo 8) es una ruta de ciclisme de llarga distància que connecta tot el Mediterrani des de Xipre fins a Cádiz. En aquest arc Mediterrani encara no s’han desenvolupat polítiques actives de foment del cicloturisme, malgrat que aquesta activitat suposi a la pràctica la possibilitat de prolongar la temporada turística. A més, es tracta d’una activitat de baix impacte, que contribueix al desenvolupament de petites empresas de caràcter local i que afavoreix que àrees poc visitades fins ara entrin en nous circuits turístics.

Informació relacionada