iFest

Premi iFest a l'equip guanyador de pista

Participació a l'Imagine Express 2018

Els 3 players de pista i els seu shaker de pista participaran amb totes les despeses pagades al programa d'innovació Imagine Express 2018 per accelerar la seva idea durant un viatge per Europa (Barcelona-Paris-Londres) del 23 al 26 de febrer i presentar el seu projecte al Mobile World Congress 2018.

Informació relacionada

Premi La Salle We Love Challenge a l'equip amb la solució més global

Participació a la Preacceleradora de la salle Technova

Programa de pre-acceleració de 10 setmanes de duració per a gent amb inquietud emprenedora, que els hi agradaria crear una startup en el camp de les TIC.

 

Informació relacionada

Premi i2cat a l'equip més innovador

Incubació, mentoring i suport al desenvolupament tecnològic a les oficines d'i2cat durant un mes, amb l'objectiu d'implementar un primer prototip o prova de concepte que estigui basat en l'aplicació de tecnologies digitals avançades per resoldre un repte o una idea innovadora.

Informació relacionada

Gran Premi iFest al millor "Player" de grada

Participació a l'Imagine Silicon Valley 2018

El player de grada que aconsegueixi més punts a través de l'APP guanyarà una plaça amb totes les despeses pagades al programa Imagine Silicon Valley 2018 que es durà a terme el juliol de 2018 a San Francisco (California) i on podrà visitar les empreses i universitats més innovadores del món (Google, Facebook, Instagram, Tesla, Stanford, Berkley, etc.).

Informació relacionada

Premi BCD als 10 millors "Players" de grada

10 places per al MID talent de març i abril del 2018 del Barcelona Centre de Disseny

MID TALENT, programa adreçat a joves menors de 30 anys, no ocupats i residents a Catalunya. Setmana de convivència en un youth hostel de Barcelona, on els participants treballen metodologies del design thinking i emprenedoria creativa que han d'aplicar per a la resolució d'un repte.

Informació relacionada

Premi Vodafone al millor tweet i a la millor fotografia de tots els "players" i "shakers" de l'iFest

2 tablets de Vodafone pel millor tuit i la millor foto de l'iFest

1 tablet per al millor tuit amb l'etiqueta #ifestcat @emprencat i 1 tablet a la millor foto de l'iFest publicades a Instagram @emprencat amb l'etiqueta #ifestcat

Premi guanyadors Virtual Discovery Ecooltra 10 abonaments de 100 minuts

2 abonament de 100 minuts per gaudir del servei de la flota de motos 100% elèctriques d'eCooltra per moure't per Barcelona, Lisboa o Roma. Inclou 2 cascos amb les seves respectives fundes higièniques, assegurança, manteniment i 2 ports USB per carregar el telèfon mòbil mentre et desplaces per la teva ciutat).

Informació relacionada

Premi EADA als equips guanyadors de cada quadrant (4 equips)

Un workshop d'un mati a EADA Collbató per treballar competències claus pel seu futur professional. Un programa dinàmic, a mida d'ells, amb un outdoor, en que els alumnes sortiran encantats. Oferir als shakers dels equips guanyadors participar de forma gratuïta en algun dels nostres Innovative Programs de EADA.

Informació relacionada