iFest
  • iFest
  • Virtual Discovery

Virtual Discovery

La realitat augmentada i el gaming seran el medi a través del qual els participants d'aquesta exposició virtual descobriran la importància de les tecnologies exponencials dels seus protagonistes: empreses i experts catalans que donen solucions als reptes més urgents del món.
 

Presentadors

Maria Salarich, actriu.
Jove talent. Presentadora del programa Fish&Chips del Club Super 3 i coneguda per la sèrie de televisió Still Star-Crossed (2017).

Maria Salarich

 

TIAGo, robot.
Robot mòbil manipulador fet a Catalunya per Pal ROBOTICS. El seu nom Tiago ve de "Take It And Go". Vols recollir coses i moure-les en un entorn de recerca? Aquest podria ser el robot per a tu.

Tiago, robot

Empreses i ponents

 

 

PAL Robotics
Companyia líder en robots humanoides bípeds, i establerta a Barcelona. La seva missió és desenvolupar robots de servei que millorin la qualitat de vida de les persones. Va ser fundada el 2004 per quatre enginyers, ha desenvolupat amb èxit diversos robots de servei i investigació, contribuït a projectes de codi obert i participat en diverses competicions de robòtica.

Pàgina web Pal Robotics 

 

Marta Lebrón i Izan Peris, Zero 2 Infinity
Zero 2 Infinity, amb seu a Barcelona, és l'única empresa d'Europa especialitzada en l'elevació a les portes de l'espai de components que requereixen proves i certificacions en condicions espacials. Actualment, està treballant en l'enviament de petits satèl·lits a l'òrbita a través del seu llançador, el Bloostar, i té plans a mig termini per enviar persones a l'espai proper per a la ciència i l'oci amb la càpsula Bloon.

Pàgina web Zero 2 Infinity

 

Alfons Nonell, Mind the Byte
Mind the Byte és una empresa de bioinformàtica especialitzada en el descobriment de fàrmacs assistit per ordinador que utilitza mètodes de Big Data i Machine Learning. Ofereix els seus serveis a través de consultoria i també mitjançant una plataforma SaaS (Software as a Service) de pagament per ús. Fundada al 2011 per l'Alfons Nonell-Canals, està situada al Parc Científic de Barcelona i al Copenhagen BioScience Park.


Pàgina web Mind the Byte

 

Marc Llebaria, Vodafone
Vodafone Espanya forma part del Grup Vodafone, una de les companyies de telecomunicacions més grans del món per ingressos i proporciona serveis de veu, missatgeria, dades i comunicacions fixes. Vodafone proporciona serveis mòbils a 26 països -i té acords amb altres 49 més- i serveis de banda ampla fixa en 17 països. El 31 de desembre de 2016, Vodafone compta amb més de 470 milions de clients de telefonia mòbil i 14,3 milions de clients de banda ampla fixa. Els 14.521.000 clients de telefonia mòbil i els 3.156.000 de banda ampla fixa de Vodafone Espanya es beneficien de l'experiència i capacitat d'aquesta empresa líder mundial, que ajuda als seus clients - individus, negocis i comunitats - a estar millor connectats.

Pàgina web de Vodafone


Artur Serra, i2CAT
La Fundació i2CAT és un centre de recerca i tecnològic sense ànim de lucre que impulsa activitats d'R+D+i en els àmbits d'Internet i les tecnologies digitals avançades. El centre aposta per un nou model d'innovació basat en la col·laboració entre les empreses, les administracions públiques, el món acadèmic i els usuaris. Les activitats i iniciatives desenvolupades per i2CAT estan centrades en tres objectius: (1) generar coneixement a partir de la participació en projectes de recerca a escala internacional, ostentant un rol clau en el programa marc de la Unió Europea per a la recerca i la innovació; (2) impulsar col·laboracions amb les empreses mitjançant l'execució de projectes d'R+D+i orientades a desenvolupar solucions innovadores que aportin valor afegit al mercat; i (3) liderar iniciatives i projectes d'innovació tractors en l'àmbit local que estiguin alineats amb les polítiques i estratègies TIC de les administracions públiques.

vd_i2catGuillem Crossas, PANGEA Reality
Empresa de desenvolupament d'apps corporatives i projectes de Realitat Augmentada (AR) i Virtual (VR) per a mòbils. Fundada el 2011 treballen per a que els seus clients participin de la revolució mobile. Avui en dia els usuaris esperen trobar les seves marques preferides a través dels seus smartphones i PANGEA contribueix a que això sigui possible.

Pàgina web Pangea

 

Oriol Marimón-Clos, eCooltra
eCooltra és el servei de motosharing líder a Europa amb una flota de més de 3000 scooters elèctriques i amb presència a Barcelona, Madrid, Lisboa i Roma. Disfruta de la teva ciutat i paga només pels minuts d'ús. Descarrega l'aplicació, reserva tu eCooltra i gaudeix.

Pàgina web eCooltra