Butlletí Persones Emprenedores
Catalunya Emprèn
Departament d'Empresa i Coneixement
Setembre 2019 #266

Participa en una experiència d’innovació oberta i cocreació

Experiència LabGi! és un projecte de Girona Emprèn per avaluar l’impacte de les tècniques i metodologies de la innovació oberta i la cocreació en la competitivitat i consolidació de les empreses. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Impact Expo, ecosistema de l’Economia d’Impacte

Impact Expo, se celebra en el marc de la VI S2b Impact Fòrum del proper 24/10/19 i s'obre aquest any a tot l'ecosistema vinculat a l'Economia d'Impacte. Podràs trobar startups d'impacte social i mediambiental, fons d'inversió i altres agents clau del sector.

Llegiu-ne més
shadow bottom
¿Ets emprenedor/a i vols impulsar la teva empresa?

Netmentora obre l'última call de l'any! Accedeix, de forma 100% finançada tot acompanyament empresarial de 3 anys, xarxa de networking d'empresaris, directius i emprenedors i préstecs 0% interès. Apunta't fins al 10/10/19.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Vols tenir un estand en el MWC 2020?

Del 24 al 27 de febrer del 2020, Barcelona es convertirà de nou en el punt de referència mundial de les tecnologies i els negocis mòbils. I un any més, la Generalitat de Catalunya obre la convocatòria per a empreses o centres tecnològics que vulguin presentar els seus desenvolupaments tecnològics. Fins el 30/09/19

Llegiu-ne més
shadow bottom
Global Entrepreneurship Week 2019

Del 18 de novembre al 24 Xarxa Global d'Emprenedoria (GEN) , amb la participació de més de 170 països, celebrarà una nova edició de la  Setmana Global del Emprenedoria  amb l'objectiu dels empresaris de connexió, possibles col·laboradors, mentors i inversors.

Llegiu-ne més
shadow bottom
INDUSTRY edició 2019 - Solucions de fabricació intel·ligent

El proper 29 - 31 d’octubre a Fira de Barcelona se celebra la quarta edició, IN(3D)USTRY  “INDUSTRY from Needs to Solutions”  L’objectiu principal és cobrir tota la cadena de valor i aportar solucions de fabricació intel·ligent. 

Llegiu-ne més
shadow bottom
Tens algun servei per oferir als emprenedors/es?

Tens un viver? un espai de coworking? ofereixes finançament? ets inversor? fas networkings? formació?, etc... Dóna a conèixer els teus serveis, programes o activitats a #ServeisPerEmprendre, aplicatiu que recull els serveis que presten tant entitats públiques com privades d'arreu del territori català.

Llegiu-ne més
shadow bottom
Participa als Premis Creatic TecnoCampus

Adreçat a emprenedors/es que vulguin posar en marxa la seva idea de negoci, o start ups que han iniciat la seva activitat des de l' 01/01/19. Es reconeixeran les tres millors iniciatives dins l’àmbit tecnològic i de la innovació. Fins el 10/10/19

Llegiu-ne més
shadow bottom
Tecniospring INDUSTRY

ACCIÓ obre la nova convocatòria del programa d’atracció de talent Tecniospring INDUSTRY, amb ajuts del 100% per contractar personal d’R+D experimentat. Fins el 30/09/19

Llegiu-ne més
shadow bottom

Convocatòries

 • Subvencions per afavorir l'autoocupació de joves inscrits al programa de Garantia Juvenil

  Es tracta d'un ajut econòmic per tal de facilitar la inserció laboral dels joves menors de 30 anys acollits al Programa de Garantia Juvenil, mitjançant l'autoocupació. 

 • Línia Directa Innovació

  CDTI Centre per al Desenvolupament Tecnlògic Industrial. La finalitat del programa és que les empreses participants obtinguin un pla de creixement operatiu de la seva empresa i un pla d’acció per tal de donar resposta als seus reptes de creixement.

 • Ajuts i subvencions d'ACCIÓ

  ACCIÓ dóna suport a nous projectes d'innovació, internacionalització i inversió a través de diverses d'ajut i finançament a empreses i entitats. També ofereix beques a joves titulats per completar la seva formació pràctica a l'estranger amb les pràctiques a les Oficines Exteriors. A més, ACCIÓ facilita l'accés al finançament a través del Recomanador de finançament alternatiu.

 • Programa InnoCámaras

  Convocatòria InnoCámaras per a la prestació de serveis de suport a la innovació, així com per a la concessió d'ajuts econòmics a les petites i mitjanes empreses de Barcelona. Entitats cofinançadores/intermediadores: FEDER, Cambra de Barcelona i Cámara de España. Data de publicació: 01/08/2019. Període de presentació de sol·licituds: Entre el 25/09/2019 a partir de les 12h i el 18/12/2019 fins les 12h

 • ICF Institut Català de Finances. Préstec per empreses.

  Préstecs per persones físiques o jurídiques amb seu social o operativa a Catalunya per a la realització d’inversions sostenibles i respectuoses amb el medi ambient que impulsin projectes d’economia verda, economia circular i/o eficiència energètica, entre d’altres.

 • Préstecs participatius IFEM- Conversió per l’Emprenedoria Corporativa

  Ajuts en forma de finançament per impulsar l’emprenedoria corporativa. Adreçat a petites empreses amb establiment operatiu a Catalunya constituïdes com a :societat de responsabilitat limitada, societat anònima i societat limitada nova empresa. Subvencionat pel Departament d’Empresa i Coneixement i Acció. Fins al 27/12/2019.

@emprencat Imprimeix
Alta Baixa Contacte Butlletins anteriors