App Visit Catalonia

En el marc del Mobile World Congress, la Generalitat va presentar l'aplicació “Visit Catalonia”, l’App amb més referències turístiques sobre Catalunya que existeix i, en l’àmbit del turisme, una de les que més contingut posa a disposició dels usuaris a nivell mundial.

La creació de “Visit Catalonia” ha estat possible gràcies a l’estratègia multicanal que des de fa anys aplica l’Agència Catalana de Turisme en el camp de la creació de continguts i que ara ha fet possible la versatilitat tecnològica de l’aplicació i en un futur permetrà que es puguin gestionar reserves i comprar entrades a través de l’App.

Actualment està disponible en sis idiomes: català, castellà, anglès, francès, alemany i rus.

Cal destacar que “Visit Catalonia” permet extreure dades dels usuaris que la utilitzen: saber quina informació es consulta més, des de quin país, etc.

Projectes com aquest situen Catalunya en el camp de les “Smart Destinations”, ja que permeten fer una gestió combinada dels continguts turístics. (Font: nota de premsa)

Hi trobaràs tot el que necessites per planificar la teva visita per ‪#‎Catalunya‬‬. Més de 13.000 registres, que inclouen hotels, monuments, municipis o rutes turístiques. Disponible per iPhone a l'App Store i per Android a Google play

Data d'actualització:  29.02.2016