BEC | Butlletí d’Ecoturisme a Catalunya
Actualitat, opinió i recursos
Turisme de la Generalitat de Catalunya
Març 2017 #1

Editorial

Neix el BEC, Butlletí d’Ecoturisme a Catalunya
Arribada la primavera, us presentem la nova eina d’informació i de comunicació de l’ecoturisme a casa nostra, referència per al sector i per als interessats en la natura i impulsada per la Taula d’Ecoturisme de Catalunya. Neix com una acció prevista al Pla de foment del turisme de natura als Espais Naturals Protegits de Catalunya (Pla NaturCAT2020) i, a més, per informar de l’evolució de les seves accions. Preveu recollir temes d’actualitat, d’opinió dels experts i dels recursos que esperem que us interessin.
Llegiu-ne més

NATURCAT2020

Pla NaturCAT2020: balanç d’accions del full de ruta de l’ecoturisme a Catalunya
Us presentem els principals resultats assolits i previstos per aquest 2017, d’entre les 50 accions que s’han de dur a terme en l’horitzó 2020.
Llegiu-ne més
shadow bottom

POSA'T AL DIA: Notícies i actualitat

La Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) es consolida amb l’adhesió d’agències de viatge i de nous espais naturals
La Carta Europea de Turisme Sostenible, es consolida a Catalunya amb nous espais naturals acreditats i amb l’adhesió d’agències de viatge.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Catalunya presenta la seva estratègia al 1r Congrés Estatal d’Ecoturisme
En la primera trobada estatal de professionals de l’ecoturisme, que ha donat resultat a la Declaració de Daimiel, s’ha presentat el Pla NaturCAT2020, com a planificació pionera entre les regions de l’Estat.
Llegiu-ne més
shadow bottom

ENLLOC COM A CASA: Experiències catalanes d’ecoturisme

OBAGA, tracte personalitzat i proper als Pirineus
Xerrem amb Obaga, una petita empresa pirinenca de serveis ambientals que ofereix activitats d'ecoturisme, educació ambiental, formació i projectes. S’allunya de la massificació i treballa amb grups reduïts, tot cercant l’experiència de viure els paisatges amb la màxima intensitat.
Llegiu-ne més
shadow bottom
SK KAYAK, natura i cultura arran de mar
Pau Calero ensenya el Cap de Creus en caiac des de fa més de 15 anys. Va néixer com a escola i ha anat diversificant la seva oferta, tot afegint experiències que combinen la pràctica del caiac amb el coneixement sobre el vi, les herbes, els ocells o la geologia.
Llegiu-ne més
shadow bottom

RODA EL MÓN: Exemples internacionals d’ecoturisme

Resultats del projecte i manual MEET: Experiències d’ecoturisme a la Mediterrània
El projecte europeu Mediterranean Experience on Eco-tourism (MEET) va permetre la creació d’un catàleg de paquets ecoturístics en 25 parcs naturals, i un manual per a la creació de paquets ecoturístics en àrees naturals protegides.
Llegiu-ne més
shadow bottom
Catalunya al capdavant del turisme costaner sostenible
Catalunya impulsa Wildsea Europe, una ruta de turisme litoral sostenible que aplega els millors paisatges marins, experiències ecoturístiques litorals catalanes i d’altres destinacions costaneres d’Europa.
Llegiu-ne més
shadow bottom

PARAULA D’ECOTURISTA: Entrevistes i opinió

shadow bottom

IMPRESCINDIBLES: Centre de recursos, novetats i projectes

Alta | Baixa | Contacte