• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Programa de suport a la xarxa associativa de comerç, artesania i moda

Comerç i consum 21628 - Suport a la professionalització del món associatiu. Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Donar impuls al Programa de suport a les associacions definit en el marc de l’Agenda de Comerç 20/21, dins de l’àmbit de Territori i Persones, donant resposta a la situació de crisi sanitària COVID-19 del sector del comerç, artesania i moda de Catalunya. 

En concret:

Enfortir el model associatiu actual i dotar-lo d’eines per afrontar els reptes sectorials i/o del territori de forma integral.

Donar suport a la revitalització del teixit comercial i productiu dels seus associats, per superar els efectes que hagin pogut ocórrer per la crisi sanitària del Covid-19.

Promoure la col.laboració, les economies d’escala, sinergies i serveis compartits entre associacions i altres agents sectorials i de territori.

Llegiu-ne més

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Es podrà sol·licitar la subvenció fins el 30 de juny de 2020

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

 

Les entitats del sector del comerç, els serveis, l’artesania i la moda:

  • Entitats territorials sense ànim de lucre.
  • Gremis i entitats sectorials sense ànim de lucre.
  • Empreses agrupades (cooperatives o centrals de compres).
  • Les associacions de Mercats Municipals sedentaris i no sedentaris.

S’exclouen les fundacions i els col·legis professionals.

Què necessiteu fer?

Data actualització  25.04.2019