• Imprimeix

Subvencions per al desenvolupament de plans de foment territorial del turisme

11231 - Subvencions per al desenvolupament de plans de foment territorial del turisme Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu és afavorir que les destinacions turístiques catalanes millorin la seva competitivitat. 
Aquesta línia d'ajuts va en sintonia amb el que proposa el Pla Estratègic de Turisme de Catalunya: apostar per un model turístic competitiu, sostenible i de qualitat a partir de l'equilibri territorial, la diversificació de l'oferta, l'orientació a la demanda, la desestacionalització i la innovació de producte, per fer del turisme una activitat generadora de riquesa i d'ocupació al servei de la ciutadania. 

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El termini per presentar la sol·licitud finalitza el 30 de juny de 2017.

Als ajuntaments i els ens vinculats o dependents, als consells comarcals, als consorcis locals, a les diputacions, als ens de gestió locals, a les àrees metropolitanes i a les mancomunitats de municipis de Catalunya.

Què necessiteu fer?

Data actualització 07.06.2017