• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Subvencions per a microempreses i professionals del sector turístic afectats per la COVID-19

22030 - Subvencions per a microempreses i professionals del sector turístic afectats per la COVID-19 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L’objectiu dels ajuts és garantir la continuïtat de l’activitat dels autònoms i microempreses de l’àmbit del turisme afectades econòmicament per la COVID-19, amb una aportació econòmica directa de 2500 €.    

 

Llegiu-ne més

A la pestanya de la documentació relacionada podeu trobar les diferents  resolucions d’atorgament dels ajuts que s’han concedit fins al moment, relacionades amb aquesta línia. Atesa la quantitat d’expedients tramitats NO existeix una única resolució d’atorgament sinó que s’han anat publicant de forma successiva.

ATENCIÓ! Queda suspesa la presentació de noves sol·licituds de subvenció atès que el nombre de peticions rebudes i pendents de valoració supera amb escreix el pressupost inicialment assignat per a aquesta línia d’ajuts. L’exhauriment definitiu del pressupost es publicarà al DOGC mitjançant la resolució corresponent.

Aquest tràmit, 'Subvencions per a microempreses i professionals del sector turístic afectats per la COVID-19', no està afectat per la suspensió de terminis i per tant es tramitarà d’acord amb el procediment habitual.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Consulteu les preguntes freqüents

Cerca d'altres mesures i ajuts per fer front a la COVID-19

 

A autònoms i microempreses, que compleixin els requisits establerts i que desenvolupin una d’aquestes activitats:

  • Establiments d’allotjament turístic: establiment hotelers, apartaments turístics, càmpings, establiments de turisme rural.
  • Empreses turístiques de mediació: agències receptives amb seu central a Catalunya, Destination managers companyies,  Organitzadors professionals de congressos i explotadors d’habitatges d’ús turístics.   
  • Establiments i activitats d’interès turístic: persones o empreses que contribueixen a dinamitzar el turisme i afavoreixen les estades en el territori.
  • Guies de turisme habilitats.
Què necessiteu fer?

Data actualització 18.05.2020