• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Subvencions per a micro i petites empreses del sector industrial i de serveis a la producció de Catalunya afectades econòmicament per la COVID-19

22054 - Subvencions per a micro i petites empreses del sector industrial i de serveis a la producció de Catalunya afectats econòmicament pel COVID-19 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Les subvencions estan destinades a fer efectiva la continuïtat de l'activitat de les micro i petites empreses industrials i de serveis a la producció, amb la finalitat de mantenir els treballadors amb contracte indefinit, que han patit pèrdues econòmiques en virtut de la declaració de l’estat d’alarma i a conseqüència dels efectes de la COVID-19. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per a presentar la sol·licitud de subvenció s’ha de fer servir el formulari de sol·licitud que trobareu a l’apartat 'Què necessiteu fer?'/ 'Sol·licitar la subvenció' que trobareu més avall.

Cal recordar que al formulari de sol·licitud, a l’apartat de sol·licitant ha de constar la mateixa empresa o el representant legal amb poders de l’empresa. En cas contrari, les sol·licituds seran inadmeses.

Consulteu les preguntes freqüents

Cerca d'altres mesures i ajuts per fer front a la COVID-19

Data actualització  11.06.2020