• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Sol·licitud d'examen per obtenir la competència professional per actuar com a professional frigorista habilitat

6684 - Sol·licitud d'examen per obtenir la competència professional per actuar com professional frigorista habilitat Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

La competència professional per realitzar, posar en servei, mantenir, reparar, modificar i desmantellar instal·lacions frigorífiques, es pot acreditar mitjançant una determinada titulació que reconeix al seu titular, de forma directa, la capacitat de poder actuar com a professional habilitat, o bé després d'haver realitzat un curs de formació i superat les proves que realitza el Departament. 

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El Reial Decret 552/2019 de 27 de setembre pel que s’aprova el reglament de seguretat per a les instal·lacions frigorífiques i les seves instruccions tècniques complementàries, va entrar en vigor el 2 de gener de 2020.

A l’article 9 del nou reglament que amplia les vies d’accés a l’activitat d’instal·lador frigorista, no es preveu entre les vies d’accés a la certificació professional, el curs de formació en entitat docent habilitada per la Comunitat Autònoma amb examen d’aquesta. Al considerar  que la oferta formativa reglada en aquest àmbit és amplia, no es mantindrà aquest tràmit.

A partir del dia 8 de maig de 2020 no s’admetran més sol·licituds d’examen.

Abans de fer el tràmit consulteu:

 

Suspensió de la formació presencial i exàmens per situació d'alerta

Què necessiteu fer?

Data actualització 27.10.2015