• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Qualitat turística: Categorització dels habitatges d’ús turístic

11216 - Qualitat turística Categorització dels habitatges d’ús turístic Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

La Direcció General de Turisme impulsa el procés de categorització dels habitatges d'ús turístic (HUT), com una opció voluntària, que permet oferir una oferta turística de qualitat, millorar els serveis així com l'atenció al client i permet emprendre la promoció exterior eficaç d'un producte que també contribueix a la imatge de Catalunya.
Per a la categorització s'utilitza un escalat de 5 valors i s'utilitzen les claus com a unitat de mesura, per tant, les categories van d'1 a 5 claus, segons la qualitat dels serveis i la diversitat de l'oferta turística prestada.
Els habitatges d'ús turístic són cedits pel seu propietari a tercers a canvi d’un preu, per un període màxim de 31 dies, dues o més vegades l’any. El titular de l’activitat és la persona propietària de l’habitatge, encara que la comercialització es pugui encarregar a una persona física o jurídica a la qual prèviament se li ha encomanat la gestió.
Se cedeixen sencers i han de disposar de la cèdula d’habitabilitat i complir en tot moment les condicions tècniques i de qualitat exigibles als habitatges en general. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

 

Què necessiteu fer?

Data actualització 19.04.2019