Qualitat turística: Categorització dels apartaments turístics

11218 - Qualitat turística Categorització dels apartaments turístics Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

La Direcció General de Turisme impulsa el procés de categorització dels apartaments turístics, com una opció voluntària, que permet oferir una oferta turística de qualitat, millorar els serveis així com l'atenció al client i permet emprendre la promoció exterior eficaç d'un producte que també contribueix a la imatge de Catalunya.

Per a la categorització s'utilitza un escalat de 5 valors i s'utilitzen les claus com a unitat de mesura, per tant, les categories van d'1 a 5 claus, segons la qualitat dels serveis i la diversitat de l'oferta turística prestada.

Els apartaments turístics presten servei d'allotjament temporal en edificis o conjunts continus constituïts totalment per apartaments o estudis, com a establiments únics o com a unitats empresarials d'explotació, amb els serveis turístics corresponents.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

 

Data actualització  02.04.2019