• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya

6494 - Premis a la Innovacio de les Fires de Catalunya Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Els Premis a la Innovació de les Fires de Catalunya van destinats a distingir els resultats de les organitzacions firals catalanes que han aplicat amb èxit un pla, mètode o tècnica que suposi unes millores considerables, documentades i mesurables de la innovació, la qualitat i la productivitat d'alguna de les activitats firals que realitzen.

Llegiu-ne més

Avís: Incidència a l'hora d'omplir formularis PDF

Si teniu problemes a l'hora d'omplir formularis PDF, pot tenir a veure amb la darrera actualització de l'Adobe Reader (des del 17/10). Si aquest és el vostre cas, us heu de desinstal·lar la darrera versió del programa Adobe i us heu d'instal·lar la versió 36. Si teníeu configurat que el programari s’actualitzi automàticament és possible que no sigueu conscients que s’ha fet l’actualització. 

Si voleu deshabilitar l'actualització automàtica del programari, seguiu les indicacions següents:

  1. Cliqueu tecla de Windows + R per obrir la finestra de comandes.
  2. Executeu services.msc.
  3. Feu doble clic al servei d’Adobe Acrobat Update Service.
  4. Poseu l’inici a Manual o Deshabilitat.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

 

Què necessiteu fer?

Data actualització 30.09.2019