• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya

3887 - Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris de la Generalitat de Catalunya Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Els Premis Nacionals als Establiments Comercials Centenaris distingeixen els establiments i Mercats Municipals en actiu que al llarg de més de cent anys han ofert un servei de qualitat i personalitzat als seus clients, tot adaptant-se als canvis en les necessitats de compra de la ciutadania que s’han anat produint al llarg de la seva trajectòria professional.

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

S'amplia el termini per a presentar sol·licituds fins al 5 d'agost de 2019.

 

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Poden ser candidats i presentar les sol·licituds a aquests premis els mercats municipals, les microempreses i les petites empreses de venda al detall o de prestació de serveis comercials al consumidor final que siguin titulars d’establiments operatius a Catalunya oberts al públic, amb una trajectòria de cent o més anys.

S’estableixen dues categories:

  • Premi als establiments de cent o més anys d’antiguitat
  • Premi als establiments que acreditin cent cinquanta o més anys d’història.
Què necessiteu fer?

Data actualització 12.04.2018