• Imprimeix

Participació en les desfilades del "080 Barcelona Fashion" del mes de gener/febrer de 2018

9001 - Participació en les desfilades del "080 Barcelona Fashion" del mes de gener/febrer de 2018 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu de la convocatòria és seleccionar els dissenyadors/es i marques que mostraran les seves col·leccions en l’esdeveniment 080 Barcelona Fashion que se celebrarà a Barcelona el gener/febrer de 2018.

L’esdeveniment té com objectius convertir Catalunya en un referent de la generació i la projecció del disseny en el sector de la moda, consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda, potenciar la cultura de la moda i la vinculació d’aquesta al camp de les indústries culturals i creatives així com acostar la moda al públic del carrer.

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hagueu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Us recordem que l’últim dia per presentar les sol·licituds és el dimecres dia 7 de novembre 2017.

  • Dissenyadors/es de moda emergents amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal.
  • Dissenyadors/es de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal.
  • Marques de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional.
  • Dissenyadors/es i marques de moda internacionals.
  • Marques de moda consolidades, amb establiment operatiu a Catalunya, amb reconegut prestigi i presència internacional i que durant els darrers tres anys hagin participat en passarel·les de referència nacional o internacional. En aquest cas podran ser convidades pel Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya i no és necessari que formalitzin la corresponent sol·licitud.

“Únicament poden ser candidats/es al premi els/les dissenyadors/es o marques de moda seleccionats/des pel Comitè d’Experts per desfilar a l’edició del 080 Barcelona Fashion de gener/febrer de 2018, dins la categoria dels dissenyadors de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal, que tinguin una facturació superior a 50.000€ i inferior a 2.000.000€ o més de 4 col·leccions desenvolupades”.  

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya es reserva el dret de convidar a dissenyadors/es i marques de moda que per especials mèrits, trajectòria o reconeixement es consideri adient a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.

Què necessiteu fer?

Data actualització 17.10.2017