• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Mestre/a Artesà/ana

8712 - Mestre Artesà Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

És un guardó que atorga la Generalitat de Catalunya, i que en funció del tipus d’activitat que realitzin les persones sol·licitants, podran sol·licitar-lo en les següents modalitats:

  • Diploma de mestre/a artesà/ana professional
  • Diploma de mestre/a artesà/ana divulgatiu/iva 
Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Només poden ser candidates a obtenir el Diploma de Mestre/a Artesà/ana les persones físiques dedicades als oficis artesans inclosos en el Repertori de famílies d'oficis artesans, annex al Decret 182/2014, de 30 de desembre, sobre l’activitat artesanal a Catalunya, i que compleixin els criteris establerts a les bases de la convocatòria.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Diploma de mestre/a artesà/ana professional: a les persones físiques que han fet de la seva professió un ofici artesà o un mitjà pedagògic per donar continuïtat a un o més oficis artesans, i amb una trajectòria professional reconeguda, domini tècnic de l’ofici, mèrits adquirits, docència demostrada, mestratge exercit i aportacions a l’ofici.

Diploma de mestre/a artesà/ana divulgatiu/iva: a les persones físiques amb domini tècnic del seu ofici, mèrits adquirits i mestratge exercit, tot i no haver exercit professionalment l’ofici artesà. 

Què necessiteu fer?

Data actualització 17.05.2019