Denúncia respecte de l'estat i/o el funcionament de les instal·lacions tècniques de seguretat industrial

22312 - Denúncia respecte l'estat o el funcionament de les instal·lacions de seguretat industrial Departament d'Empresa i Treball empresaiocupacio

Les persones que vulguin posar en coneixement de l’administració pública determinats fets o situacions relatives al mal funcionament, al mal estat o altres incompliments reglamentaris  de les instal·lacions tècniques de seguretat industrial poden posar una denúncia davant l'Administració. 

Les casuístiques que motivin la denúncia poden ser diverses, sempre que els fets que s'hi exposin estiguin relacionats amb deficiències tècniques i de seguretat de les instal·lacions o bé amb incompliments de la normativa aplicable a les instal·lacions tècniques de seguretat industrial.

Per saber quines instal·lacions poden ser objecte d'aquesta denúncia consulteu l'apartat 'Altres informacions', que trobareu a 'Fer la Denúncia'

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només el podeu fer presencialment si sou un particular.

Els autònoms, professionals, empreses, entitats i altres col·lectius heu de tramitar per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

A qualsevol persona física o jurídica.

 
Què necessiteu fer?

Data actualització  15.12.2020