• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Declaració de la condició mineromedicinal, mineral natural, termal o de brolladors d'una aigua

9050 - Declaració de la condició mineromedicinal, mineral natural, termal o de brolladors d'una aigua Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Per tal de que l'Administració autoritzi l'aprofitament de l'aigua, previament cal sol·licitar la declaració de la condició de mineral de les aigües.  

Tant la declaració de la condició mineral d'aigües com l'autorització posterior s'han de sol·licitar en el cas que es realitzin activitats d'extracció, envasat i comercialització d'aigua mineral natural i de brollador; per a la utilització d'una aigua mineromedicinal i termal per a usos terapeutics en un balneari i per a l'extracció i comercialització de les substàncies que conté l'aigua.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

L'autoritat minera procedirà a la presa de mostres corresponents als dotze mesos consecutius per a l'anàlisi complert fisicoquímic i microbiològic de les aigües per les quals se sol·licita la declaració.

Què necessiteu fer?

Data actualització 04.11.2019