• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Certificat de competència professional d'operador de grua torre

6725 - Certificat de competència professional d'operador de grua torre (Via Examen) i comunicació d'inici d'activitat (OGRT) Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

El certificat és el document que acredita la competència professional de les persones que es dediquen al maneig de les grues torre mogudes mecànicament destinades a l'elevació i distribució de materials, tant en obres com en altres aplicacions. La via per obtenir aquest certificat és realitzar un curs previ en un centre autoritzat i superar un examen específic per aquest tipus de competència professional. Aquesta prova es pot sol·licitar a través d’aquest tràmit.

Una vegada superat l’examen cal tramitar la sol·licitud de certificat en un tràmit independent aportant el certificat d’apte i el certificat mèdic.

Llegiu-ne més

La modalitat de sol·licitud d'examen, renovació i duplicat només es poden fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

NOVETAT: A partir d’ara la comunicació de les dates i hores d’examen ja no es realitzarà al correu electrònic de les persones candidates sinó que es publicaran les llistes de forma nominal a Canal Empresa  amb una antelació mínima de cinc dies hàbils.

Què necessiteu fer?

Data actualització 17.06.2020