• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Certificat de competència professional d'instal·lador elèctric de categoria bàsica i especialista. Via examen

6681 - Certificat de competència professional d'instal·lador elèctric de categoria bàsica i especialista. Via examen Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

El certificat és el document que acredita la competència professional de les persones que es dediquen al muntatge, manteniment i reparació d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió. Una de les vies per obtenir aquest certificat és superar un examen específic per aquest tipus de competència professional, i que es pot sol·licitar a través d’aquest tràmit. 

Les persones que ja tinguin una de les titulacions necessàries que acrediten de manera directa la competència professional, no caldrà que realitzin la prova. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per accedir a l'examen és imprescindible acreditar uns coneixements teòrics i pràctics sobre els diferents tipus d'instal·lacions. Es pot consultar la informació a Infonorma

NOVETAT: A partir d’ara la comunicació de les dates i hores d’examen ja no es realitzarà al correu electrònic de les persones candidates sinó que es publicaran les llistes de forma nominal a Canal Empresa  amb una antelació mínima de cinc dies hàbils.

 

Què necessiteu fer?

Data actualització  01.10.2020