• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Certificat acreditatiu com a botiga a l'abast per vendre tabac mitjançant màquines expenedores

10254 - Certificat acreditatiu com a botiga a l'abast per vendre tabac mitjançant màquines expenedores Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

La venda de tabac mitjançant màquines expenedores està limitada a determinats locals. Uns d'ells són les anomenades botigues de conveniència, sempre que disposin d'un certificat acreditatiu emès per la Direcció General de Comerç i de la posterior autorització del Comissionat per al Mercat del Tabac (Ministeri d'Hisenda). 

Les botigues a l’abast  són aquells establiments comercials amb una superfície de venda igual o inferior als 500 metres quadrats, obert al públic almenys durant divuit hores al dia, que distribueix l'oferta de manera similar entre tots els grups d'articles següents: llibres, diaris i revistes; productes d'alimentació; productes de música, vídeo i multimèdia, i joguines, regals i articles diversos.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hageu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta. 

Què necessiteu fer?

Data actualització 31.07.2019