• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Centres d'emmagatzematge i distribució d'envasos de gasos liquats del petroli

21538 - Centres d’emmagatzematge i distribució d’envasos de gasos liquats del petroli Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Per posar en marxa un centre d’emmagatzematge i distribució d’envasos de gasos liquats del petroli (GLP) ubicat a Catalunya, el seu titular ha de presentar una comunicació a l’Administració, llevat dels centres d’emmagatzematge de 1a categoria, que requeriran l'autorització de posada en servei, de l’òrgan competent.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit, 'Centres d'emmagatzematge i distribució d'envasos de gasos liquats del petroli', no està afectat per la suspensió de terminis i per tant es tramitarà d’acord amb el procediment habitual.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hagueu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Què necessiteu fer?

Data actualització 14.11.2018