• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Beques de formació en màrqueting turístic de Catalunya a l'exterior (BACT 2020)

610 - Beques de formació en màrqueting turístic de Catalunya a l'exterior (BACT 2020) Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Es tracta d'un programa de beques de suport a les accions promocionals i a la comercialització de productes turístics, per tal de formar persones qualificades en aquests àmbits mitjançant la realització de pràctiques als centres de promoció turística de Catalunya a l'exterior. 

Llegiu-ne més

Llistat d’aspirants aptes per a l’entrevista amb el tribunal del programa de beques de l’agència catalana de turisme 2021.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d'utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions, es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El termini de sol·licitud de la beca és del 28 de juliol al 15 de setembre del 2020.

Per a consultes sobre aquestes beques, podeu adreçar-vos a gestiodeltalent.act@gencat.cat.

 

A persones amb titulació universitària que no tinguin més de trenta anys i que vulguin formar-se en l'àmbit de la promoció turística mitjançant la realització de pràctiques als centres de promoció turística de Catalunya a l'exterior. 

Què necessiteu fer?

Data actualització  13.11.2020