• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Beques de caràcter general del Ministeri per a estudiants que cursin estudis postobligatoris per al curs 2019-2020 (GRAL)

8598 - Beques de caràcter general del Ministeri per a estudiants que cursin estudis postobligatoris per al curs 2019-2020(GRAL 2019) Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Són beques convocades pel Ministeri d'Educació i Formació Professional que, sota el principi d'igualtat d'oportunitats, faciliten l'accés als estudis universitaris. 

L'AGAUR gestionarà i resoldrà les sol·licituds dels estudiants que cursin estudis a una universitat catalana més els estudiants de la Universitat Oberta de Catalunya, independentment d'on es trobi localitzat el seu domicili familiar.

Llegiu-ne més

A estudiants universitaris que cursin: 

Ensenyaments universitaris adaptats a l’Espai Europeu d’ Educació Superior conduent a títols oficials de grau i de màster.

Curs de preparació per a l'accés a la universitat de majors de 25 anys impartit per universitats públiques.

Complements de formació per a l’accés o obtenció del títol de màster i crèdits complementaris per a l’obtenció del títol de grau.

No s'inclouen en aquesta convocatòria les beques per a la realització d'estudis corresponents al tercer cicle o doctorat, estudis d'especialització ni títols propis de les universitats.

Què necessiteu fer?

Data actualització 01.08.2019