• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Autorització de parcs d'emmagatzematge de productes petrolífers d'operadors a l'engròs

9064 - Autorització de parcs d'emmagatzematge de productes petrolífers d'operadors a l'engròs Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Per construir, ampliar o modificar un parc d’emmagatzematge de productes petrolífers d’operadors a l’engròs ubicat a Catalunya, el seu titular  ha de presentar a l’Administració una sol·licitud d’autorització administrativa prèvia a la construcció. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit, 'Autorització de parcs d'emmagatzematge de productes petrolífers d'operadors a l'engròs', no està afectat per la suspensió de terminis i per tant es tramitarà d’acord amb el procediment habitual.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hagueu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Què necessiteu fer?

Data actualització 19.11.2018