• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema català de ciència i tecnologia dins del programa Beatriu de Pinós (BP 2019)

20806 - Ajuts per a la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema català de ciència i tecnologia dins del programa Beatriu de Pinós (BP 2019) Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objecte de la convocatòria Beatriu de Pinós és atorgar ajuts en règim de concurrència competitiva per a la contractació i la incorporació de personal investigador postdoctoral al sistema català de ciència i tecnologia.

Llegiu-ne més

AVÍS: Els terminis de tots els tràmits queden suspesos i interromputs.

Per a casos urgents o que no pugueu ajornar, podeu fer el tràmit en línia amb el formulari corresponent o, en cas que no n’hi hagi, utilitzeu la petició genèrica. Teniu disponible un tutorial sobre com presentar un document al registre electrònic de la Generalitat.


ue flag_yellow_high

 

 

Aquest tràmit només es pot fer per internet.

Contacte: Dolors Grillo (dolors.grillo@gencat.cat) Telèfon: 93.269.12.13

Termini de presentació de sol·licituds provisionals: del 13 de desembre de 2019 al 3 de febrer de 2020 a les 14.00 h (hora local de Barcelona).

Termini de les institucions per confirmar o rebutjar la presentació de les sol·licituds provisionals: del 7 al dia 14 de febrer de 2020.

El programa Beatriu de Pinós 2019 està cofinançat per la Unió Europea a través del programa COFUND (nº de contracte 801370) de les accions Marie Skłodowska-Curie per a la contractació d’investigadors per part de programes de excel·lència i amb moviment transnacional dins el programa marc “Horizon2020"

Què necessiteu fer?

Data actualització 25.11.2019