Ajuts extraordinaris per als establiments de més de 400 m2 i establiments ubicats en recintes comercials afectats per la COVID-19

22344 - Ajuts extraordinaris per als establiments de més de 400 m2 i establiments ubicats en recintes comercials afectats per la COVID-19 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu dels ajuts és reactivar, impulsar  i fomentar l'activitat del sector comercial de venda al detall de productes no essencials, en especial aquells establiments que o bé tenen una superfície superior als 400 m2, o bé estan ubicats dintre de centres, galeries o recintes comercials i que s'han vist obligats a tancar per les mesures de salut pública de gener de 2021 per contenir la pandèmia de la COVID-19 a Catalunya. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini per fer la sol·licitud és del 10 de març a les 9:00 h fins al 17 de març a les 14:00h

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Les persones a qui es va concedir un ajut en l'anterior convocatòria (Resolució de 25 de gener de 2021, publicada al DOGC  núm. 8326 de 26/01/2021) se'ls considerarà beneficiaris automàticament i no caldrà que presentin una nova sol·licitud.

Si teniu dubtes sobre els ajuts, podeu consultar les preguntes més freqüents.

  • A professionals autònoms i pimes del comerç al detall de productes no essencials en establiments amb una superfície superior a 400 m2.
  • A professionals autònoms i pimes del comerç al detall de productes no essencials ubicats en establiments o locals dins de centres, galeries o recintes comercials. 

Per veure quines professionals i empreses s'inclouen dins del sector del comerç al detall de productes no essencials, podeu consultar les definicions a la secció 'Altres informacions' que trobareu a la pàgina de 'Sol·licitar l'ajut'.

Què necessiteu fer?

Data actualització  05.03.2021