• Inici
  • Tràmits
  • Tràmits per temes
  • Ajuts extraordinaris per al sector de la restauració, comerç al detall i serveis assimilats del Ripollès i la Cerdanya afectats per la COVID-19

Ajuts extraordinaris per al sector de la restauració, comerç al detall i serveis assimilats del Ripollès i la Cerdanya afectats per la COVID-19

22333 - Ajuts extraordinaris per a restauració, comerç al detall i serveis assimilats del Ripollès i la Cerdanya afectats per la COVID-19 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu d'aquestes subvencions és reactivar i impulsar el sector comercial, de restauració i de serveis, i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors a les comarques de la Cerdanya i del Ripollès que s'han vist afectats econòmicament per les mesures de salut pública ocasionades per la pandèmia de la COVID-19.  

 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini per fer la sol·licitud és des de  les 9:00 h del 14 de gener fins a les 14:00 h del 28 de gener de 2021.

Les empreses i professionals que hagin fet una sol·licitud  a les convocatòries del Programa de reactivació del comerç o de les Subvencions en l'àmbit de les activitats de restauració i dels centres d'estètica i bellesa afectats econòmicament per la COVID-19, no hauran de fer una nova sol·licitud, directament es generarà un expedient amb les seves dades que s’incorporarà en aquesta nova convocatòria.

En el cas de no haver fet la sol·licitud en les convocatòries esmentades, les empreses i professionals hauran de fer la sol·licitud a través del formulari que trobaran a l'apartat 'Sol·licitar l'ajut'.

  • A professionals autònoms i empreses de restauració de les comarques de la Cerdanya i el Ripollès.
  • A professionals autònoms i empreses de  comerç al detall de les comarques de la Cerdanya i el Ripollès.
  • A professionals autònoms i empreses  de serveis assimilats de les comarques de la Cerdanya i el Ripollès.

Per veure quines professionals i empreses s'inclouen dins del sector de la restauració, comerç al detall i serveis assimilats, podeu consultar la definició a la secció 'Altres informacions' que trobareu a la pàgina de 'Sol·licitar l'ajut'.

Què necessiteu fer?

Data actualització  05.01.2021