Ajuts extraordinaris per a organitzadors d’activitats firals afectats econòmicament per la COVID-19

22388 - Ajuts extraordinaris per a organitzadors d’activitats firals afectats econòmicament per la COVID-19 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu dels ajuts és reactivar el sector firal davant els efectes de la COVID-19, incidint en dos àmbits. 

Per una banda l'objectiu és ajudar als organitzadors d'activitats firals que han hagut de suspendre l'esdeveniment quan ja s'havien fet despeses. També  als organitzadors, que tot i haver portat a terme l'activitat, han hagut de reduir expositors i/o ingressos, o bé han hagut de realitzar l'esdeveniment de forma virtual o híbrida.

D'altra banda, l'objectiu també és ajudar als organitzadors firals amb recinte fix i cobert, en els quals se celebrin com a mínim dues activitats firals anuals. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini per sol·licitar els ajuts és del 18 de març a les 09:00 h fins al 30 de març de 2021 a les 14:00 h

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

 

Per a més informació, podeu consultar les Preguntes més freqüents.

Què necessiteu fer?

Data actualització  11.03.2021