• Inici
  • Tràmits
  • Tràmits per temes
  • Ajuts extraordinaris de suport als afectats de la COVID-19 i per al manteniment de llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i cooperatives

Ajuts extraordinaris de suport als afectats de la COVID-19 i per al manteniment de llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i cooperatives

22365 - Ajuts extraordinaris de suport als afectats de la COVID-19 i per al manteniment de llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i cooperatives Departament d'Empresa i Treball empresaiocupacio

L'objectiu d'aquests ajuts extraordinaris és donar suport  als col·lectius i sectors econòmics més afectats per la pandèmia de la COVID-19 així com mantenir els llocs de treball en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit ni per a la presentació d’esmenes a la sol·licitud inicial. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Ja s'ha publicat la Resolució definitiva de concessió dels ajuts al Tauler electrònic de la Generalitat. A més, també es pot comprovar la resolució en aquest cercador, introduint el NIF o CIF del beneficiari dels ajuts.

En el cas que s'hagin de fer al·legacions a la proposta provisional o aportacions de documentació, s'han de fer mitjançant el formulari que hi ha dins de l'apartat 'Aportar documentació' que es pot trobar tot seguit. 

 

Consulteu les Preguntes freqüents

 

Què necessiteu fer?

Data actualització  09.03.2021