• Inici
  • Tràmits
  • Tràmits per temes
  • Ajuts extraordinaris de suport als afectats de la COVID-19 i per al manteniment de llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i cooperatives

Ajuts extraordinaris de suport als afectats de la COVID-19 i per al manteniment de llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i cooperatives

22365 - Ajuts extraordinaris de suport als afectats de la COVID-19 i per al manteniment de llocs de treball en ERTO de les petites empreses, microempreses i cooperatives Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu d'aquests ajuts extraordinaris és donar suport  als col·lectius i sectors econòmics més afectats per la pandèmia de la COVID-19 així com mantenir els llocs de treball en situació d’expedient de regulació temporal d’ocupació (ERTO) de les petites empreses, microempreses i cooperatives.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Termini de sol·licitud: del 15/02/2021 a les 12:00 pm  fins al 22/02/2021 a les 12:00 pm

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit ni per a la presentació d’esmenes a la sol·licitud inicial. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

El formulari d'aportació de documentació està tancat fins al dia en què es publiqui la resolució provisional d'aquests ajuts en el Tauler electrònic. A partir d'aquell moment tornarà a estar obert i el podreu utilitzar per:

  • Fer esmenes de qualsevol tipus
  • Fer al·legacions
  • Aportar altres documents
  • Fer arribar altres consideracions que creieu oportunes.

Totes les aportacions, al·legacions, esmenes i consideracions que es facin arribar mitjançant l'Aportació de documentació es tindran en compte i es resoldran abans de la resolució definitiva dels ajuts.

 

Consulteu les Preguntes freqüents

 

Què necessiteu fer?

Data actualització  15.02.2021