• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic i a la mobilitat de l’estudiantat en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes (MOBINT - MIF 2018)

5440 - Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic i a la mobilitat de l’estudiantat en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes (MOBINT–MIF 2018) Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Són ajuts a l'estudiantat de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.
S’estableixen tres modalitats d’ajuts:

  • Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa ERASMUS, adreçada als estudiants i a les estudiantes de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països del programa
  • Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada als estudiants i a les estudiantes de les universitats catalanes.
  • Modalitat C: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.  

En cap cas no es pot optar a més d’una modalitat.

Llegiu-ne més

Contacte: Blanca Riu (estudiants.agaur@gencat.cat)

El termini de presentació de sol·licituds s'obrirà el proper dimarts 9 d'octubre i estarà obert fins al 8 de novembre de 2018.

Informeu-vos més detalladament del Programa a través de l'enllaç Move and Learn

Per al curs acadèmic 2018-2019 s'han incorporat, dins dels ajuts MOBINT, els ajuts MOBINT-MIF com una nova modalitat.

-Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa Erasmus+ (Erasmus), adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països que participen en el programa.

-Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes.

-Modalitat C: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.

 

Als estudiants de les universitats catalanes amb estades internacionals i amb reconeixement acadèmic, per al curs 2018-2019.

Modalitats A i B: Estudis adreçats a l’obtenció d’un títol oficial de grau o màster universitari segons el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya http://aplicacions.universitats.gencat.cat/qpq/AppJava/real/iniciar.do

 Modalitat C: Estudis següents dels grups pilot reconeguts pel Programa de millora i innovació en la formació de mestres:

- Doble titulació d’Educació Infantil i Educació Primària a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

- Grau en Educació Primària en anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Grau en Educació Primària, modalitat alternança, a la Universitat de Lleida.

- Grau en Educació Primària, modalitat bilingüe, a la Universitat de Lleida.

Què necessiteu fer?

Data actualització 20.09.2018