• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic (MOBINT - MIF 2019)

5440 - Ajuts a la mobilitat internacional de l’estudiantat amb reconeixement acadèmic i a la mobilitat de l’estudiantat (MOBINT–MIF 2019) Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Són ajuts a la mobilitat internacional de l'estudiantat amb reconeixement acadèmic i a l'estudiantat en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes que hagin estat seleccionats o seleccionades per a una estada acadèmica de mobilitat, per tal de contribuir al finançament de les despeses que comporta la realització d’estudis en altres països.

S’estableixen tres modalitats d’ajuts:

Modalitat A: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del programa Erasmus+ (Erasmus), adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes. Aquesta modalitat està reservada als països que participen en el programa.

Modalitat B: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc dels programes de mobilitat internacional, adreçada a l’estudiantat de les universitats catalanes.

Modalitat C: estada acadèmica, amb reconeixement acadèmic, en el marc del Programa de millora i innovació en la formació de mestres de les universitats catalanes.

En el marc de les relacions bilaterals en l’àmbit de l’Euroregió Pirineus Mediterrània, s’ha previst atorgar un ajut complementari per al foment i la promoció de la mobilitat adreçat a l’estudiantat de les universitats catalanes que cursi estudis en universitats de la regió francesa d’Occitània

Cal remarcar que no es pot obtenir l’ajut més d’una vegada al llarg dels estudis.

En cap cas no es pot optar a més d’una modalitat.

Llegiu-ne més

Als estudiants de les universitats catalanes amb estades internacionals i amb reconeixement acadèmic per al curs 2019-2020.

Modalitats A i B: Estudis adreçats a l’obtenció d’un títol oficial de grau o màster universitari segons el Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

 Modalitat C: Estudis següents dels grups pilot reconeguts pel Programa de millora i innovació en la formació de mestres:

- Doble grau d’Educació Infantil i Educació Primària a la Universitat de Barcelona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Girona, la Universitat de Lleida, la Universitat Rovira i Virgili i la Universitat de Vic - Universitat Central de Catalunya.

- Grau en Educació Primària en anglès a la Universitat Autònoma de Barcelona.

- Grau en Educació Primària, modalitat alternança, a la Universitat de Lleida.

- Grau en Educació Primària, modalitat bilingüe, a la Universitat de Lleida.

Què necessiteu fer?

Data actualització 20.09.2018