• Imprimeix
Ajuts a empreses per al disseny i la implementació de plans de col·laboració amb Start-ups

Sol·licitar l'ajut

Sol·licitar l'ajut 20318 - Ajuts a empreses per al disseny i la implementació de plans de col·laboració amb Start-ups Departament d'Empresa i Coneixement
Pendent d'obrir
Obert
Resolt
Tancat
Prorrogat

El termini per presentar la sol·licitud és del 8 al 30 de novembre de 2017.

Memòria tècnica del projecte, segons el model disponible amb els formularis de sol.licitud.

 

Als efectes d’aquesta convocatòria, s’entén per mitjana o gran empresa la que té un volum de negoci anual superior a 5 milions d’euros, o un balanç general anual superior a 5 milions d’euros.

No hi ha taxes associades a aquest tràmit.

S’ofereixen a les empreses beneficiàries serveis d’assessorament i suport per a la definició i implementació de plans de col·laboració amb start-ups. Aquests serveis seran proveïts per ACCIÓ a través d’empreses externes especialitzades per als diferents àmbits contemplats per cadascuna de les dues línies definides.

 
1.Disseny i implementació de l’estratègia de col·laboració amb start-ups:

Identificació dels reptes i oportunitats, definició de la proposta de valor i dedicació de recursos, definició del model de governança, definició dels criteris de selecció dels projectes, definició del models de col·laboració, criteris d’inversió i aspectes legals.

 

2.Disseny i implementació de plans de connexió a l’ecosistema d’emprenedoria i definició d’acords de col·laboració:

Identificació de fonts de captació de projectes nacionals o internacionals, definició de plans de comunicació, disseny i implementació de processos de selecció, filtratge, negociació i tancament d’acords amb start-ups.
L’ajut serà del 100% del cost subvencionable. L’import de l’ajut serà de 20.000 Euros per a la primera línia i de 15.000 Euros per a la segona línia.