• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts INNOTEC, per a projectes d'R+D conjunts d'empreses catalanes amb desenvolupadors de tecnologia públics acreditats TECNIO

11370 - Ajuts INNOTEC, per a projectes d'R+D conjunts d'empreses catalanes amb desenvolupadors de tecnologia públics acreditats TECNIO Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio


Ajuts destinats a incentivar la realització de projectes R+D conjunts entre empreses i Desenvolupadors de tecnologia públics acreditats TECNIO (Grups de recerca universitaris i del CSIC i centres CERCA acreditats TECNIO, en endavant DTP’s). 


Incentivar la col·laboració entre els Desenvolupadors de tecnologia diferencial TECNIO públics i les empreses catalanes en projectes de R+D per tal que es transfereixi coneixement i tecnologia cap a l’empresa.

Llegiu-ne més

AVÍS: Els terminis de tots els tràmits queden suspesos i interromputs.

Per a casos urgents o que no pugueu ajornar, podeu fer el tràmit en línia amb el formulari corresponent o, en cas que no n’hi hagi, utilitzeu la petició genèrica. Teniu disponible un tutorial sobre com presentar un document al registre electrònic de la Generalitat.


Termini fins al 17 d'octubre del 2019 a les 14:00 hores.

Què necessiteu fer?

Data actualització 16.09.2019