• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Participació en la PopUp gallery del 080 Barcelona Fashion del mes de febrer de 2020.

9229 - 9229_-_Participacio_al_Fashion_Market_del_080_Barcelona_Fashion Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Té com objectiu convocar els/les dissenyadors/ores i/o marques de moda que vulguin participar en la PopUp gallery del 080 Barcelona Fashion, corresponent a la presentació de les col·leccions present i/o anteriors, i que se celebra a Barcelona al febrer de 2020 i donar a conèixer les condicions per aquesta participació. 

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

El termini restarà obert fins que no s'hagin cobert les places en la seva totalitat amb un màxim de 15 dies abans de la celebració de l'esdeveniment.

Què necessiteu fer?

Data actualització  25.04.2018