• Imprimeix

Participació al "Fashion Market" del "080 Barcelona Fashion" del mes de juny de 2018

9229 - 9229_-_Participacio_al_Fashion_Market_del_080_Barcelona_Fashion Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

La convocatòria té com objectiu convocar els/les dissenyadors/ores i/o marques de moda que vulguin participar al Fashion Market del 080 Barcelona Fashion, corresponent a la presentació de les col·leccions presents i/o anteriors, i que se celebra a Barcelona el mes de juny de 2018 i donar a conèixer les condicions per aquesta participació.   

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Les sol·licituds es podran presentar fins el 27 d'abril de 2018.

El termini restarà obert fins que no s'hagin cobert les places en la seva totalitat amb un màxim de 15 dies abans de la celebració de l'esdeveniment.

Dissenyadors/ores, marques de moda i/o les persones titulars de marques d’accessoris i complements de moda amb establiment operatiu a Catalunya, estatals o internacionals.

Què necessiteu fer?

Data actualització 08.05.2017