• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Participació en les "Fashion Market" del 080 Barcelona Fashion del mes de juny de 2019.

9229 - 9229_-_Participacio_al_Fashion_Market_del_080_Barcelona_Fashion Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Té com objectiu convocar els/les dissenyadors/ores i/o marques de moda que vulguin participar en el Fashion Market del 080 Barcelona Fashion, corresponent a la presentació de les col·leccions present i/o anteriors, i que se celebra a Barcelona al juny de 2019 i donar a conèixer les condicions per aquesta participació.

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Les sol·licituds es podran presentar fins al dilluns dia 6 de maig de 2019.

El termini restarà obert fins que no s'hagin cobert les places en la seva totalitat amb un màxim de 15 dies abans de la celebració de l'esdeveniment.

  • Dissenyadors/ores i/o marques de complements i/o accessoris de moda, titulars de marques de complements de moda amb establiment operatiu a Catalunya, estatals o internacionals.

Us recordem que l’últim dia per presentar les sol·licituds és el dilluns dia 6 de maig de 2019.

Què necessiteu fer?

Data actualització 29.10.2018