• Imprimeix

Participació en les "Fashion Market" del 080 Barcelona Fashion del mes de febrer de 2019

9229 - 9229_-_Participacio_al_Fashion_Market_del_080_Barcelona_Fashion Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Té com objectiu convocar els/les dissenyadors/ores i/o marques de moda que vulguin participar en el Fashion Market del 080 Barcelona Fashion, corresponent a la presentació de les col·leccions present i/o anteriors, i que se celebra a Barcelona al febrer de 2019 i donar a conèixer les condicions per aquesta participació. 

Llegiu-ne més

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hàgiu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Les sol·licituds es podran presentar fins al 20 de desembre de 2018.

El termini restarà obert fins que no s'hagin cobert les places en la seva totalitat amb un màxim de 15 dies abans de la celebració de l'esdeveniment.

  • Dissenyadors/ores i/o marques de complements i/o accessoris de moda, titulars de marques de complements de moda amb establiment operatiu a Catalunya, estatals o internacionals.

Us recordem que l’últim dia per presentar les sol·licituds és el dia 20 de desembre de 2018.

Què necessiteu fer?

Data actualització 29.10.2018