• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Participació en les desfilades del "080 Barcelona Fashion" del mes de setembre de 2020.

9001 - 9001_-_Participacio_desfilades_080_Barcelona_Fashion Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L'objectiu de la convocatòria és seleccionar els dissenyadors/es i marques que mostraran les seves col·leccions en l’esdeveniment 080 Barcelona Fashion que se celebrarà a Barcelona el setembre de 2020.

L’esdeveniment té com objectius convertir Catalunya en un referent de la generació i la projecció del disseny en el sector de la moda, consolidar un projecte a llarg termini que ofereixi credibilitat i un segell diferenciador en els àmbits del disseny, la producció, la distribució i la promoció de la moda, potenciar la cultura de la moda i la vinculació d’aquesta al camp de les indústries culturals i creatives així com acostar la moda al públic del carrer.

Davant la situació excepcional ocasionada per la crisi sanitària que la COVID-19 ha generat, i per tal de no posar en risc a cap persona, s´ha pres la determinació que la propera edició del 080 Barcelona Fashion del mes de setembre 2020 , es realitzarà en un format virtual/digital, sense l’assistència presencial de públic final.

Llegiu-ne més

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

Per garantir que esteu fent servir la darrera versió dels formularis en el moment de la tramitació, cal que cada vegada que els hagueu d’utilitzar us els descarregueu. Si reutilitzeu els documents per altres ocasions es pot donar el cas que presenteu una versió obsoleta.

Us recordem que l’últim dia per presentar les sol·licituds és el dimarts dia 30 de juny de 2020.

  • Dissenyadors/es de moda emergents amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal.
  • Dissenyadors/es de moda amb establiment operatiu a Catalunya o bé d’àmbit estatal.
  • Marques de moda amb establiment operatiu a Catalunya amb presència en el mercat nacional i internacional.

El Consorci de Comerç Artesania i Moda de Catalunya es reserva el dret de convidar a dissenyadors/es i marques de moda que per especials mèrits, trajectòria o reconeixement es consideri adient a la filosofia del 080 Barcelona Fashion.

Què necessiteu fer?

Data actualització  27.09.2019