• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Ajuts Innovadors 2019

21669 - 08-21669-INNOVADORS-2019 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

Ajuts per a projectes de valorització i transferència de coneixement desenvolupats per innovadors en estades en entitats del sistema de recerca i innovació de Catalunya

 

Els projectes han d’estar destinats a la realització d’activitats conduents a la creació d’una spin-off i/o l’explotació de llicències.

Es desenvoluparan activitats que permetin identificar altres tecnologies o coneixements potencialment transferibles.  

L’entitat beneficiària contractarà una persona emprenedora que s’hi incorporarà per un període de 18 mesos explícitament per desenvolupar el projecte.

Llegiu-ne més

Efectes de l'estat d'alarma per coronavirus sobre la tramitació de convocatòries 
Mentre duri l'actual estat d'alarma, els tràmits associats a totes les convocatòries (sol·licitud, acceptació, justificació...) es poden realitzar únicament a través dels diferents registres electrònics. Els terminis per a la realització d'aquests tràmits, però, han quedat suspesos mentre sigui vigent la normativa de l’estat d’alarma. En el moment en què finalitzi aquest estat d'alarma, l'AGAUR indicarà quins són els nous terminis de tots els tràmits. 

Termini de presentació de sol·licituds: del 25 de juliol de 2019 fins a les 14:00:00h (hora local Barcelona) del dia 23 de setembre de 2019

Contacte:

Víctor Linares (victor.linares@gencat.cat)
Nadal Bayà (nbaya@gencat.cat)

Aquest ajut és cofinançat per la Unió Europea a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

Els equips de recerca de les universitats del sistema universitari de Catalunya, els centres de recerca, els centres tecnològics, les fundacions hospitalàries i les institucions sense ànim de lucre. Han de tenir com activitat principal la recerca i seu a Catalunya.

Què necessiteu fer?

Data actualització 18.07.2019