• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Participació en la primera edició del Programa d’acceleració per a empreses catalanes de moda

22153 - 22153_Programa_acceleracio_empreses_catalanes_moda Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

L’objectiu de la convocatòria és seleccionar les marques catalanes de moda que participaran en el programa. Aquesta selecció serà duta a terme per un Comitè d’Experts, que avaluaran el potencial de creixement de cada marca a partir de l’anàlisi de la seva proposta de valor, la seva gestió operativa i les possibilitats de l’equip de l’empresa. 

La finalitat del programa és donar suport a les empreses de moda catalanes, proveint-les d’uns coneixements i d’un acompanyament personalitzat que tindran un efecte multiplicador en l’enfortiment de les seves capacitats. Aquests serveis constaran d’un mentoratge individualitzat, sis workshops impartits per professionals del màxim renom i una bossa d’hores d’assessorament tècnic per part d’un expert tecnològic.

Llegiu-ne més

La petició genèrica no és vàlida per a la presentació de les sol·licituds d'aquest tràmit. Les sol·licituds presentades per petició genèrica no es tindran en compte i la data de presentació serà la data en què es presenti la nova sol·licitud utilitzant el formulari específic que trobeu en aquest tràmit.

Aquest tràmit només es pot fer per internet. La documentació que aporteu per un altre canal no es tindrà en compte ni es computarà a efectes de data de presentació.

El termini per presentar les sol·licituds per participar en aquesta convocatòria finalitzarà dimecres 16 de setembre de 2020.

El programa s’adreça a empreses o persones físiques del sector tèxtil-moda, calçat i/o marroquineria, que tinguin disseny propi, un concepte testat i capacitat per aportar innovació al sector. Cal que aquestes empreses es trobin en fase de creixement, i que tinguin potencial i voluntat per seguir creixent. També és imprescindible que siguin empreses obertes a nous reptes i canvis, amb una estructura prou sòlida per poder liderar aquests canvis.

Queden excloses les empreses dedicades al tèxtil-moda que produeixin i/o distribueixin peces d’uniformitat. Alhora, queden excloses aquelles empreses que de forma majoritària dediquin les seves activitats de disseny i producció als àmbits de la cosmètica i bellesa, joieria, òptica i/o altres complements aliens a la indumentària habitual.

Què necessiteu fer?

Data actualització  24.07.2020