• Comparteix a Telegram
  • Comparteix a WhatsApp
  • Imprimeix

Acreditació de mentors en el marc d’Startup Catalonia d’ACCIÓ per a l’any 2019

21154 - 21154_Acreditació de mentors en el marc d’Startup Catalonia d’ACCIÓ per a l’any 2019 Departament d'Empresa i Coneixement empresaiocupacio

La finalitat d’aquest procés d’acreditació, té com a objectiu contribuir a la competitivitat i creixement accelerat de les noves empreses catalanes, posant a la seva disposició a professionals altament qualificats per dur a terme aquest acompanyament en el creixement.

Des d’ACCIÓ, s’ofereix a les startups un assessorament especialitzat, de la mà d’un mentor, que és una persona de perfil emprenedor i amb experiència en liderar projectes de creixement empresarial, de manera que els puguin proporcionar una orientació i guia en aquestes fases de creixement. Aquesta relació es basa en la confiança, la professionalitat i el reconeixement de ser persones emprenedores que han passat per un procés similar de creixement empresarial.

Llegiu-ne més

El termini de presentació de sol·licituds romandrà obert fins al 18 de juny des de l'endemà de la publicació de la present Resolució al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Persones amb experiència com a emprenedors d'start-ups i en fer créixer empreses, que coneguin bé l'ecosistema de les Startups per a que actuïn com a facilitadors i connectin l'emprenedor amb d'altres persones i el ventall d'instruments que actualment hi ha disponibles, que poden ajudar a fer créixer l'startup.

Què necessiteu fer?

Data actualització 05.06.2019